Новый EOS 5D Mark III камера Canon 5D3 полнокадровая DSLR камера
Новый EOS 5D Mark III камера Canon 5D3 полнокадровая DSLR камера
Новый EOS 5D Mark III камера Canon 5D3 полнокадровая DSLR камера
Новый EOS 5D Mark III камера Canon 5D3 полнокадровая DSLR камера

Новый EOS 5D Mark III камера Canon 5D3 полнокадровая DSLR камера

Price:   €2,513.56

  • Артикул: rtxsuper2450
  • Вес доставки: 0.1kg
  • 9999 шт. на складе

(0 Замечания)

Сделайте Ваш выбор:

Color
(complete orders today,deliverd around 09/06/2024)
  • Время отгрузки
    Ожидаемая доставка 5 - 15 дней.
  • Судоходство
    EMS,DHL,FEDEX,CDEK,
  • Платежи
    Paypal,T T,
  • Электронная почта
    rtxsuper7@hotmail.com
  • Новинки
    Новый тонер FarmStay Visible Difference Moisture Toner Snail. Корейская косметика. Оригинал.
    €8.76  €7.62Вы экономите: 13% Off
    Новый 100 мл, тонер для кожи лица
    €4.11  €2.88Вы экономите: 30% Off
    Новый для удаления рубцов крокодила, увлажняющий, увлажняющий
    €9.97  €4.69Вы экономите: 53% Off
    Новый Caviar Essential Toner Тонер для лица с экстрактом икры
    €9.89  €8.59Вы экономите: 13% Off
    • Детали
    • Замечания
    • Метки
    • FAQ
    Название бренда:Новый
    Номер модели:Canon EOS 5D Mark III
    Происхождение:Китай
    Сертификация:Евротест (СЕ)
    Особенности:Распознавание лица
    Поддерживаемые языки:Японский
    Поддерживаемые языки:Французский
    Поддерживаемые языки:Немецкий
    Поддерживаемые языки:В итальянском стиле
    Поддерживаемые языки:Испанский
    Поддерживаемые языки:Португальский
    Поддерживаемые языки:Русский
    Поддерживаемые языки:Английский
    Поддерживаемые языки:Korean
    Поддерживаемые языки:Португальский (Бразилия)
    Тип набора:Корпус
    Размер экрана (дюймы):APS-H
    Адаптер с креплением на объектив:Крепление Canon EF
    Эффективные мегапиксели:24 МП
    Разрешение видео:1080i/P(1920*1080)
    Единица измерения:100000015
    Метод продаж:sell_by_piece
    Количество:1
    Вес в упаковке:1.000
    Размер в упаковке, Длина, см:10
    Размер в упаковке, Ширина, см:10
    Размер в упаковке, Высота, см:10
    Варианты Применения:Комнатные
    Варианты Применения:Пейзаж
    Варианты Применения:Животное
    Варианты Применения:Природа
    Варианты Применения:CREATIVE
    Варианты Применения:Macro
    Варианты Применения:PORTRAIT
    Варианты Применения:Ночной вид
    Варианты Применения:Другое
    Варианты Применения:Архитектура
    Варианты Применения:Занятий физкультурой
    Варианты Применения:News
    Варианты Применения:Свадьба
    Варианты Применения:starlight
    Варианты Применения:Гуманистические

    Описание

    CanonКамера EOS 5D Mark III DSLR



    De Canon EOS 5D Mark III DSLR Camera is een full-frame 22.3MP DSLR met uitzonderlijke stilstaand beeld en movie opname mogelijkheden. Integratie Canon nieuwe DIGIC 5 + Beeldprocessor en 14-bit A/D conversie, камера deze находится в staat om prachtig gedetailleerde beeldspraak met Gent lage lichtgevoeligheid dat verder geholpen door een uitgebreide ISO bereik tot 102400. Beeldkwaliteit verder versterkt door de nieuwe 61-punt hoge dichtheid reticulaire autofocus, inclusief tot 41 cross-type AF punten en 5 dual diagonaal AF punten voor verzede scherpte. IFCL измерительный прибор в combinatie met de AF systeem en gebruikt kleur informatie van scénes te produceren nauwkeurige belichting lezingen meen 63 zone двухслойный датчик измерения. HDR en Meerdere Blootstelling modi bieden groter creatieve kansen en u helpen om de hoeveelheid post-productie tijd nodig te produceren hoge kwaliteit beelden. De 5D Mark III is ook kan opnemen Full HD video met handmatige belichtingsregeling en in meerdere frame tarieven, включая 1080/30p en 720/60p. Stilstaande beelden kunnen ook worden opgenomen tot 6fps.
    Afbeelding beoordeling is mogelijk met de 1040000-dot 3,2 "четкий вид II ЖК-монитор, die heeft een hoge transparantie, reflectie slip multi-coating voor voldoende bekijken onder heldere omstandieden. De Intelligente Zoeker integreert ook een gesuperponeerd LCD waardoor u met blootstelling informatie en functies een 100% gezichtsveld.
    EEN zeer duurzaam магнезионное тело omringt de componenten en biedt verhoogde stof en weersbestendigheid. Een bijgewerkte EOS ge?ntegreerde система очистки helpt ook te verminderen en verwijder stof binnen de корпус камеры. Verschillende van de fysieke controles op de camera body zijn volledig aanpasbare voor een meefficionte workflow en handiger handling regging. Двойная камера CF en SD geheugenkaart ondersteuning verhoogt ook de compatibiliteit van de. Ondersteuning is ook voorzien voor de optionele Canon Draadloze Bestand Zender en GPS ontvanger voor afstandsbediening регистрация, отслеживание, en verzenden van uw beeldsraak.
    22,3 мегапиксельный Полнокадровый CMOS датчик
    EEN nieuw ontworpen 22.3MP full-frame CMOS sensor is opgenomen in de 5D Mark III waardoor u met zeer gedetailleerde, rijke beelden met een maximale resolutie van 5760x3840 пикселей. De sensor is ook voorzien van een hoge S/N verhouding en grotere individuele pixels voor verhoogde visuele diepte en cleaner uitziende beelden. EEN nieuwe fotodiode structuur en verhoogde foto-elektrische conversie helpt ook om de algehele gevoeligheid van de sensor, resulteert in een vermindering beeldruis en verbeterde hoge ISO prestaties.



    Цифровой процессор 5 + Beeldprocessor
    Камера Verwerking snelheid en kracht zijn verhoogd bevorderen aanzienlijk groter algehele prestaties en reactie van alle aspecten van de. Niewe algoritmen zijn opgenomen om bevorderen beter ruisonderdrukking voor hogere ISOs en chromatische aberratie compensatie. De toename in verwerkingssnelheid helpt ook te verbeteren de contru-opnamen tarief, brengen het naar 6 volledige resolutie frames-per-seconde.



    14-битный аналого-D Conversie
    14 бит signaalverwerking helpt om De kwaliteit te verbeteren en gradatie van beelden door produceren meer natuurlijke, Jour uitziende resultaten. Een verhoogde iso-bereik is ook voorzien, van 100 tot 25600 in standaard modi en 50 tot 102400 in uitgebreid modi. De ISO bereik kan worden gecontroleerd en aangepast afhankelijk van de gebruiker voorkeuren, en bovendien een auto ISO modus kan worden gebruikt. Deze uitgebreide gevoeligheidsbereik helpt om teller vaak veranderende en moeilijk verlichting situaties en aanzienlijk minimaliseert ruis vanneer fotograferen met zelegrafts.



    61-punt Hoge Dichtheid Reticular AF
    De nieuw ontworpen 61-punt интерфейс автофокуса helpt om kitische focus hoe complex of moeilijk de situatie is. Met tot 41 cross-type AF punten (met f/4 lens ondersteuning) en 5 dual diagonaal AF punten (met f/2,8 gevoeligheid); deze AF systeem-zeer nauwkeurig en extreme lage licht gevoelig.
    Меню maakt snelle en gemakkelijke toegang, waardoor De noodzaak om navigeren door instellingen menu's in om te wijzigen uw instaf ellingen. Автофокус punt выбор opgedeeld в 6 вершилленде методена-спот, Enkel Punt, enkele + 4 Aangrenzende Punten, Enkele + 8 Aangrenzende Punten, Zone селекtie, en Automatische AF Punt выбор-evenals een gewijd AF configuratie tool voor controle van AI Servo AF III параметры отслеживания.



    IFCL 63-Zone двухслойный измерительный датчик
    Een intelligente meetsysteem werkt in combinatie met de autofocus systeem en onafhankelijk analyseert 'Focus, Kleur, en Luminance' binnen de scene voor de meest nauwkeurige belichting. De 63 zones de gehele afbeelding gebied met veel detail en de dual-layer ontwerp maakt een breder gevoeligheid verschillende golflengten van licht.
    De dual lagen zijn split in een rood/groene kanaal en een blauw/groene kanaal; die tellers de rood licht gevoeligheid vooringenheid elektronische sensoren inable hebben. EEN serie van algoritmen zijn werkzaam te combineren ontvangen van zowel lagen, met de resulterende blootstelling lezen uiterst nauwkeurige ongeacht de opnameomstandiden.



    EOS HD видео
    Full HD video-opname is ondersteund in meerdere formaten, inclusief 1080/30p, 24p, 25p; 720/60p, 50p; 480/30p, 25p. Видео Terwijl opname, een 4GB automatische файл parttie gebruikt om langer продолжить opname keer, tot 29 minuten 59 seconden. Zowel Alle i-frame en IPB compressies worden ondersteund evenals de standaard H.264/MPEG -4 AVC codec. Код Inbedding de tijd-это ook mogelijk voor meer gemak wanneer opname met meerdere camera's.
    Видео prestaties verder versterkt met de mogelijkheid om handmatig aanpassen uw blootstelling instellingen en audio niveaus terwijl opname. Дверь het gebruik van Live View, u kunt uw opname op de LCD en maken instellingen verandert met een speciale menu tab op de vlieg. De DIGIC 5 + процессор ook drastisch verbetert video responstijden en helpt om kleur artefacten, aberraties, en moiré.



    Robuuste en efficielte Ontwerp
    Gemaakt van magnie-legering, de 5D Mark III kenmerken een gehard behuizing die biedt verbeterde stof en weersbestendigheid. Het ergonomicche ontwerp produceert ook een intuitief bevaarbare interface met een nadruk op het verminderen hand stam en toenemende functionaliteit. Behandeling is vereenvoudigd en natuurlijke met deze body vanwege de opname van aanpasbare controles: u kan maken fotograferen instellingen met gewoon uw rechterhand, en snelle beeling beletting De vernieuwde grip biedt gemakkelijk bedrijf wanneer schieten of dragen de camera, terwijl de rubber skin coating is ontworpen voor alle dag comfort в uw hand en ook jassen. Bovendien, er een interne hoofdtelefoon terminal en dual kaartsleuven ondersteunen zowel CF en SD / SDHC/SDXC-GEHEUGENKAART kaarten. Drie opnamemodi zijn ideaal voor een verscheidenheid van рабочие процессы: автоматический переключатель media instrumeert de camera om swap kaarten zodra een kaart is gevuld, een leuke functie voor lange scheuten. De camera kan ook opnemen Party elke kaart. Voor extra veiligheid, u kunt de Mark III genereren een automatische backup door opname hetzelfde bestand zowel kaarten op hetzelfde moment.
    De 5D Mark III beschikt ook над een двухосевой elektronische niveau индикатор weergied verticale en horizontale tilt op de LCD monitor-hetzij alleen of tijdens Live View schieten. De indicator kan ook worden weergegeven in de intelligente zoeker, als u liever.
    EEN nieuw ontworpen sluiter is even als duurzaam en getest tot 150000 cycli. De lichtgewicht, carbon fiber bladen ook bieden ondersteuning voor de toegenomen скорость разрыва 6 кадров в секунду.
    De body constructie ook kenmerken uitgebreide gasketing voor maximale stof en weer bescherming, zelfs bij verbinding punten rond de lens, flitsschoen, en geheugenkaart. Verder stof bescherming en verwijdering-это geholpen door een bijgewerkte EOS ge?ntegreerde Reiniging systeem gebruikt een vibratie-gebaseerd stofverwijdering proces.



    Интеллектуальный Zoeker
    De optische zoeker biedt een 100% gezichtsveld met 0.71x vergroting en een brede kijkhoek van 34.1% graden; EEN verfijnde ontwerp integreert asferische lens elementen in de bouw en vermindert vervormingen en kleur aberraties terwijl meer duidelijkheid voor componeren beeldraak. Naast een clear view, een gesuperponeerd, transparant LCD is ook opgenomen. Deze Intelligente Zoeker modus kan worden in-of uitgeschakeld snel bij de aanraking van een knop, zodat u verwijder alle camera informatie voor onbelemmerd bekijken. De informatie wanneer het op omvat een aanpasbare дисплей Ван фокус punten en grid lijnen, die ook kan worden gericht te verschijnen buiten van de afbeelding gebied.
    Двухосевой электромобиль Canon Niveau kan ook worden gebruikt in combinatie met de Intelligente Zoeker en visueel geeft pitch en roll hoeken, помощь в goed niveau horizon. Weneer gebruikt in de zoeker, deze functie kan display +/- 6 ° van roll en +/- 4 ° van toonhoogte в 1 ° stappen wanneer horizontaal (de inverse-getoond wanneer gehouden verticaal). De elektronische niveau-это bijzonder nuttig voor landschap fotografen die werken met tilt en shift lenzen waarvan hoek van view-vooral kristisch.



    3,2 "Clear View II ЖК-дисплей монитор
    De expanded 3,2 "Clear View II LCD biedt hoge kwaliteit bekijken met een 1040000-dot resolutie en anti-reflectie покрытие. Dit zorgt voor sharp en duidelijke weergied in zelfs de helderste van voorwaarden en отображает детали beelden en video met grote en rijkdom. Дисплей beschikt ook над een kijkhoek tot 170 ° voor beoordeling van De zijkant of hieronder.
    De Dual Axis Elektronische Niveau is ook functioneel in op de LCD en een volledige 360 ° van roll en +/- 10 ° van toonhoogte в 1 ° stappen. Weneer gebruikt in combinatie met Live View modus, een kleiner display-geplaatst over de afbeelding. Live View modus maakt review en kan ook plaats grid lijnen over de afbeelding voor compositorische helpen. U kunt ook zoom in en navigeren binnen het beeld wanneer in Live View en gebruik de rasterlijnen voor minuut controle en precisie над de uitlijning van uw foto.



    Meerdere Blootstelling en высокий динамический диапазон
    Meerdere belichtingen zijn mogelijk in-camera en kan worden opgenomen op een enkel bestand met 4 verschillende instellingen voor controle. Weneer in Additief modus, dit lijkt maken meerdere belichtingen op film en lagen elke blootstelling; handmatige belichtingscompensatie vereist. Gemiddelde modus lagen de beelden en compenseert automatisch voor de uiteindelijke blootstelling, waardoor de onbedoelde mogelijkheid van bruto onder of overbelichting. Heldere modus-это специальный онтовенчик voor fotograferen в gelijkmatig donkere scénes met een heldere onderwerp, zoals een studio omgeving. Donkere modus functies omgekeerd, en helpt elimineren overdreven heldere stukken van de afbeelding inclusief reflecties en hoogtepunten.
    EEN High Dynamic Range (HDR) modus is ook opgenomen en zordt voor de creatie van hdr-afbeeldingen in-camera, verminderen de tijd nodig om handmatig overlay beelden в пост-productie. Bij gebruik van deze modus, een serie van 3 haakjes belichtingstijden zijn gemaakt van hetzelfde beeld, dan automatisch geitintegreerd in hetzelfde frame, resulteert in een foto zonder geblazen hoogtepunten of geblokkeerd up schaduwen en een lange midden bereik van tonen. Deze modus-vooral handig wanneer fotograferen scénes met veel contrast.









    Похожие продукты